Speciale actie Marathon Rotterdam voor WKOF

marathon

De Marathon van Rotterdam is een van de grootste topsportevenementen die Nederland groot maakt. Elk jaar verbindt de marathon een goed doel aan haar evenement. In 2015 was dat het WKOF.

Om fondsen te werven bij ondernemers en consumenten heeft WKOF een winkelactie gehouden, waarbij bijna 30 ondernemers een groot prijzenpakket beschikbaar stelden voor consumenten in de stad. Via de actie kwamen consumenten in aanraking met de boodschap van het WKOF en werden uitgenodigd om te doneren voor het WKOF.

De actie werd in  korte tijd voorbereid en meer dan 50.000 loten zijn uitgedeeld aan consumenten van aansprekende winkelketens als Bijenkorf, Hema, V&D, Peek & Kloppenburg en Bose. Hilton Hotels en De Kuip waren andere bedrijven die hun sympathie voor de actie toonden en spontaan prijzen beschikbaar stelden.

Terug naar homepage